Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Serija “Mućke” se vraća na veliku scenu

mucke

Ikone britanske televizijske komedije “Mućke” prave mjuzikl koji bi trebalo da bude prikazan 9. februara 2019. godine u Londonskom pozorištu “Royal Haymarket”.

Ovim mjuziklom biće izvedeno 20 novih pjesama, koje će, prema riječima autora, dodirnuti svačije srce, ugrijati dušu i iskreno nasmijati publiku.

Umjetnički izraz, bio je projekat pisca Johna Sullivena, koji je na njemu radio do 2011. godine kada je iznenada preminuo.

Da bi ispunio posljednju želju svog oca i u znak poštovanja njegovog nasljeđa, sin Johna, Jim Sulliven udružio je snage sa piscem i komičarom Paulom Whitehouseom da kreira potpuno nov britanski mjuzikl, na koji bi i John i britanska javnost bili ponosni.

Jim je najavio da će ovaj projekat biti nešto što do sad nije viđeno u Londonu.

Mjuzikl će kombinovati mnogo omiljenih scena iz originalnih epizoda sa novim materijalom i prikazati sve veoma voljene redovne likove iz TV serije: Raquel, Denzil, Mickey Pearce, braća Driscoll…

Takođe, nije najavljeno da će neko od prvobitnih glumaca učestvovati, jer su sada mnogo stariji od njihovih likova, prenosi B92.