Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Severinina karijera puna skandala, a jedan od najvećih nema veze sa seksom

Severina Kojić već gotovo trideset godina intrigira javnost u Hrvatskoj i regiji. Gole fotografije pjevačice koje su se jučer pojavile na internetu su šlag na tortu svih skandala kojima je Severina Vučković, kasnije Kojić posljednjih godina punila medijske stupce, piše Index.

Devedesetih je izgledala i zvučala potpuno drugačije, a novo tisućljeće je donijelo novi zvuk i novi imidž pjevačice. Iako je Severina vlasnica brojnih hitova, njezini skandali i ljubavne veze Hrvatima su uvijek bili zanimljiviji od muzike.

Severina je 2002. godine napravila prvi skandal koji se i danas pamti. Četiri godine nakon što je prekinula suradnju sa Zrinkom Tutićem, pjevačica mu se odlučila osvetiti pred milionskim auditorijem Porina. Nakon što je dobila kipić za album Virujem u te, Severini je rečeno da njezina pjesma “Mala je dala” nije prigodna za Porin, pa je ona napisala drugi tekst koji je iznenadio sve gledatelje u dvorani i pred malim ekranima.

Na pozornici Porina napljuvala je Zrinka Tutića, a nekoliko godina kasnije je rekla da u zrelijim godinama nikada ne bi smogla hrabrosti za tako nešto.

“Vitar puše, ja pijem kavu u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom biću. Svi ga znate, glavni je na Porinovu spisku, glazbeni je kritičar u tisku. Teški foler, ušminkani rokenroler. Joj, ispast će sad da je gad, ustvari i je, ali dobro sad…”, pjevala je Severina, dok je Tutić sjedio u prvom redu.