Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sheen: Prijašnji kokteli lijekova protiv HIV-a pretvarali su me u biljku

Charlie Sheen

“S novim lijekovima koje primam intravenozno opet živim kvalitetan život i zbog toga sam neizmjerno sretan. Prijašnji kokteli lijekova protiv HIV-a pretvarali su me u biljku”, rekao je Charlie Sheen (51), koji je svoju dijagnozu svijetu otkrio 2015. godine.

Umjesto standardne antiretroviralne terapije, Sheen je dio eksperimentalnog liječenja koje bi trebalo uskoro biti odobreno u Sjedinjenim Američkim Državama. Glumac je dugo tajio da je bolestan, no u intervjuu prije gotovo dvije godine rekao je da je zaražen virusom HIV-a.

Na priznanje ga je nagnalo to što ga je niz prostitutki i bivših djevojaka ucjenjivalo za novac jer je s njima, kažu, imao nezaštićene seksualne odnose. Sheen i dalje tvrdi da je, otkad je doznao da je bolestan, uvijek koristio kondome.

“Otkad sam na novom lijeku, više se ne borim s demencijom, umorom i dezorijentacijom, koji su me ubijali”, rekla je bivša zvijezda serije “Dva i po muškarca”.

Borba s HIV-om stabilizirala je i Sheenove odnose s bivšim suprugama i djecom.

S glumicom Denise Richards (46) Sheen ima kćeri Sam (13) i Lolu (12), a s glumicom Brooke Müller blizance Boba i Maxa (8). Iz mladenačke veze ima kćer Cassandru (32). Sheen je poznat kao glumac sklon skandalima i drogiranju. Nekadašnja zaručnica, glumica Kelly Preston (54), ostavila ga je nakon što ju je 1990. slučajno upucao. Sheen se sam hvali da je spavao s više od 3.000 žena, no i da se smirio nakon što se razbolio.