Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sjećate se seksi konobarice Yvette iz “Allo, Allo”

allo allo

Glumicu Vicki Michelle svi pamtimo kao vrckavu, zgodnu i zavodljivu konobaricu Yvette u hvaljenoj seriji “Allo ‘Allo!”. Taj lik je igrala devet godina koliko se serija prikazivala i zahvaljujući liku Yvette stekla je i slavu.

Vicki danas ima 66 godina, živi u zapadnom Londonu sa suprugom Grahamom Fowlerom s kojim ima kćerku Louise Michelle koja je postala glumica poput mame.

Talent za glumu nasljedan je u ovoj porodici, jer je i Vickina mama bila glumica, ali od karijere je odustala nakon što se udala za Vickinog tatu ribara.

– Tata je bio duhovit čovjek, a mama je bila prelijepa žena, nježna i puna ljubavi. Roditelji su uvijek bili zaštitnički postavljeni prema meni i sestrama – opisala je Vicki roditelje u jednom intervjuu. Kao mala htjela se baviti baletom.

– Baletom sam se počela baviti s tri godine i doma smo uvijek radili nekakve predstave, pjevali i plesali – ispričala je glumica koja i 35 godina nakon prikazivanja serije i dalje zrači seksepilom, a bore na njenom licu jedva da se primjećuju.

Priznaje da joj je uloga u kultnoj humorističnoj seriji promijenila život.

– Ljudi su mi neprestano prilazili ili bi mi samo doviknuli na ulici; Oh Rene. Bilo je lijepo sudjelovati u projektu koji je ljudima toliko značio – rekla je Vicki.