SHOWbuzz

Dolph Lundgren

Slavni glumac koji ima 63 godine u tajnosti oženio 24-godišnju ljepoticu!? (FOTO)

23/12/2020

Par, koji je u vezi od kraja 2019, o svemu mudro šuti, što zapravo ni ne čudi s obzirom da su, otkako se saznalo da su u vezi, na udaru dežurnih kritičara koji ismijavaju njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama

Nakon što je prošle sedmice u Los Angelesu viđen s prstenom na ruci nalik onom vjenčanom, svjetski mediji raspisali su se kako se švedski glumac Dolph Lundgren (63) u tajnosti oženio norveškom fitness instruktoricom Emmom Krokdal (24).

Par, koji je u vezi od kraja 2019, o svemu mudro šuti, što zapravo ni ne čudi s obzirom da su, otkako se saznalo da su u vezi, na udaru dežurnih kritičara koji ismijavaju njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama.

Podsjetimo, Dolph je krajem juna na Instagramu objavio sretnu vijest o zarukama, ali umjesto čestitki, pratitelji su ga ispod fotografije na kojoj pozira s Emmom zatrpali uvredljivim komentarima.

– To ti je kći? Ko je sretnik za kojega će se udati? – pisali su pojedinci švedskom glumcu aludirajući na činjenicu da je njegova starija kći Ida Sigrid Emmina vršnjakinja.

Emma Krokdal i Dolph Lundgren

Lundgren i Krokdal upoznali su se u teretani, a glumac je o mlađahnoj plavuši svojevremeno rekao:

– U tom životnom periodu uopće nisam razmišljao o ljubavi! Zapravo sam htio biti slobodan, trebao sam se oporaviti od posljednje veze, a onda je došla Emma i sve promijenila. Za svoje godine vrlo je zrela, dijelimo zajedničku ljubav prema vježbanju i brizi o sebi, uistinu vjerujem da sam u njoj pronašao idealnu ženu i srodnu dušu – izjavio je nedavno zaljubljeni Dolph, junak filmova “Plaćenici” i “Rocky 4”.

Dolph Lundgren s kćerima Idom Sigrid i Gretom Eveline

Ovih dana par je viđen kako izlazi iz teretane u Los Angelesu, no švedski glumac tad nije nosio prsten, piše Daily Mail.

Emma Krokdal i Dolph Lundgren

– Ako se i jesu vjenčali, vjerojatno to žele zadržati za sebe, baš zbog negativnih komentara kojima su već mjesecima izloženi – rekao je izvor blizak glumcu i fitness trenerici.

Komentari

Autor: jutarnji.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.