Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bill murray

Slavni glumac se oglasio o incidentu na setu: Pogrešno sam shvaćen

bill-murray

Nakon što su se žene požalile na dodirivanje, Murray se sukobio s režiserom filma Azizom Ansarijem, koji nije odobravao takvo ponašanje na setu

Bill Murray oglasio se nakon što je protiv njega podnesena prijava za nedolično ponašanje na setu njegovog nadolazećeg filma Being Mortal. Glumac smatra da su njegovi postupci prema ženama “pogrešno protumačeni”.

“Učinio sam nešto za što sam mislio da je smiješno, no to nije bilo tako shvaćeno”, rekao je glumac za CNBC. Po njegovim riječima, na snimanju je došlo do “razlike u mišljenju” između njega i žene, nakon čega je ona podnijela žalbu te je snimanje filma zaustavljeno.

Nakon što su se žene požalile na dodirivanje, Murray se sukobio s režiserom filma Azizom Ansarijem, koji nije odobravao takvo ponašanje na setu.

“Mi sada razgovaramo i nastojimo se pomiriti. Obojica smo profesionalci. Volimo rad onog drugog. Mislim da volimo jedan drugog i, ako ne možemo vjerovati jedan drugom i raditi zajedno, onda nema smisla da nastavimo s radom i snimanjem filma. Ovo je za mene bila dobra škola”, dodao je.

“Ono što bi me najviše usrećilo bilo bi da se obojica vratimo na posao. Da možemo vjerovati jedan drugom na projektu zbog kojeg smo proveli dosta vremena razvijajući svoje vještine. Nadam se da ćemo učiniti nešto što je dobro ne samo za nas dvojicu već i cijelu ekipu”, zaključio je glumac.

Podsjećamo, izvor za Page Six ispričao je da je glumac navodno dodirivao žene na setu te da je njima zbog toga bilo neugodno.

“Dodirivao ih je, ali ne po intimnim mjestima, već ih je grlio, dodirivao im kosu, povukao za rep, ali uvijek na šaljiv način. Granica je tanka i svi vole Billa, no iako njegovo ponašanje nije protuzakonito, neke su se žene osjećale neugodno”, rekao je izvor.