Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Maracana

Šok na koncertu velike zvijezde: Plesačica naglo pala, čitav stadion zanijemio (VIDEO)

koncert

Jeziva scena ostavila je ostale tri plesačice i samu pjevačicu bez teksta

Koncert američko-australske reperice Iggy Azalea naglo je prekinut nakon što se jedna od njenih plesačica srušila na sceni usred nastupa, piše TMZ.

Jeziva scena ostavila je ostale tri plesačice i samu pjevačicu bez teksta na velikoj pozornici stadiona Maracana u Rio de Janieru.

U kratkom videu objavljenom na Twitteru Pop Crave vidi se kako se jedna od plesačica ruši. I dok pjevačica nakratko nastavlja pjevati ne znajući tačno što se događa, tijelo djevojke na podu se nekontrolisano trese. Iggy je potom pozvala hitnu pomoć. Na kraju organizator je ipak ugasio muziku, a stadion je utonuo u sablasnu tišinu.

Radnici hitne pomoći dovezli su na pozornicu kako bi odveli djevojku, a nakon što su riješili situaciju, vratila se muzika i koncert se nastavio.

Pjevačica je kasnije uputila poruku obožavateljima. Prvo ih je umirila rekavši da je plesačica dobro, da joj je vrlo brzo bilo bolje, a napad su navodno uzrokovala svjetla i vrućina. Potom je odgovorila onima koji su je prozvali zašto je nastavila s nastupom kad se plesačica srušila.

– Mislila sam da je samo pala i uganula gležanj. Možda zvuči grubo, ali uobičajeno je nastaviti pjevati dok se ne ugasi muzika. Svi smo potreseni zbog toga što se dogodilo i sretni da je sve u redu – napisala je na Instagramu.