SHOWbuzz

Aerosmith

Steven Tyler na rehabilitaciji zbog ovisnosti o drogama

26/05/2022
Screenshot Youtube

Nastupi Aerosmitha otkazani su za juni i juli kako bi se omogućilo Tyleru da se usredotoči na svoju dobrobit, napisali su ostali članovi benda Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer i Brad Whitford

Član američkog rock benda Aerosmith Steven Tyler dobrovoljno se prijavio na rehabilitaciju nakon relapsa, otkrivaju članovi sastava.

– Kao što mnogi od vas znaju, naš voljeni brat Steven godinama je radio na tome da prestane biti ovisan o drogama, napisao je bend o 74-godišnjem pjevaču u zajedničkoj izjavi u utorak.

– Nakon operacije stopala, kako bi se pripremio za nastup i izliječio bol, nedavno je dobrovoljno ušao u program liječenja kako bi se usredotočio na svoje zdravlje i oporavak, govore članovi benda.

Nastupi Aerosmitha otkazani su za juni i juli kako bi se omogućilo Tyleru da se usredotoči na svoju dobrobit, napisali su ostali članovi benda Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer i Brad Whitford.

– Nastavit ćemo s našim datumima za 2022., počevši od septembra, te ćemo vas obavijestiti o daljnjim novostima čim budemo mogli. Užasnuti smo što smo tolikim ljudima priuštili neugodnost, posebno našim najvjernijim obožavateljima koji često proputuju velike udaljenosti kako bi bili na našim nastupima, objasnili su te dali informacije o povratu novca.

Komentari

Autor: jutarnji.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.