Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stvarni razlog zašto je Kevin ostao sam u kući

sam u kuci

Iako ste “Sam u kući” sasvim sigurno gledali više puta, sasvim sigurno niste primijetili jedan detalj u filmu koji bi mogao promijeniti sve. Naime, jedan korisnik Reddita primijetio je kako Kevinov tata njegovu avionsku kartu baca u smeće, a vrlo brzo razvila se rasprava je li to napravio slučajno ili namjerno.

Radnje filma svi se sjećaju. Zbog nestanka struje, porodica se ne probudi na vrijeme pa moraju žuriti na aerodrom. U toj žurbi Kevin ostaje sam i mora se boriti s lopovima. Korisnik Reddita “bobcobble” tvrdi da je Peter McAllister Kevina ostavio kući namjerno.

Nakon što je potonji prolio mlijeko, njegov otac kartu s maramicama baca u smeće. Čak i da nisu zaboravili Kevina, bez karte ne bi daleko došao. Bobcobble tvrdi i da Kevina nije bilo na listi, s obzirom na to da je porodica više puta provjeravala spisak kad su dijelili karte.

Ever wonder what happened to Kevin's plane ticket in Home Alone?
by u/bobcobble in MovieDetails

Činjenica da je Kevinova karta završila u smeću otvorila je niz novih pitanja, a u raspravi na Redditu ima zaista zabavnih teorija pa se mnogi tako pitaju i je li Kevinov tata poslao i lopove…