Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nema je više

Tetovaža koja je oduševila pratitelje Halle Berry ipak je – lažna

halle (1)

Za nekoliko mjeseci snimam novi film pa isprobavam različite lažne tetovaže da vidim koja će se najbolje uklopiti u moju ulogu

Glumica Halle Berry početkom marta ove godine na svom se Instagramu pohvalila velikom tetovažom grane s lišćem koja se proteže duž cijele njene kičme.

Tetovaža je oduševila stotine hiljada njenih obožavatelja koji su je u komentarima ispod fotke obasuli komplimentima, a većina ih je zaključila da zbog tog detalja 52-godišnja glumica izgleda još više seksi. Tu je njenu fotku samo na Instagramu lajkalo preko 350.000 ljudi.

No, čini se da je sve bila laž.

Naime, glumica je ove sedmice snimljena ispred jednog televizijskog studija u Hollywoodu u majici koja otkriva cijela leđa, pa se jasno vidjelo da njene tetovaže više nema.

Halle je leđa pokazala dan nakon što je u talk show emisiji The Late Late Show with James Corden otkrila da je tetovaža bila lažna.

“Za nekoliko mjeseci snimam novi film pa isprobavam različite lažne tetovaže da vidim koja će se najbolje uklopiti u moju ulogu”, ispričala je Halle.