Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

RAJVOSA MC

Tradicionalni “Winter Biker Party” 4. februara u Kinu Bosna, ulaz besplatan

winter biker party rajvosa mc

Pored promocije turizma grada i moto kulture, Rajvosa MC u saradnji sa MK 071, želi predstaviti ovaj način života u najboljem svjetlu i razbiti sve negativne predrasude koje postoje o bajkerima

Rajvosa MC u saradnji sa MK 071 vas i ove godine pozivaju na tradicionalni „Winter Biker Party“, koji se održava 4. februara u Kinu Bosna sa početkom u 20 sati.

Za vrhunski provod uz najbolji rock and roll, ove godine će biti zaduženi bendovi Generacija bez kompasa i Foxy Head, a kompletan show će začiniti i nastup Go Go plesačica.

„Pozivamo sve ljubitelje motora, ali i one koji to nisu a vole tu kulturu, da nam se pridruže u Kinu Bosna na tradicionalnoj proslavi koju organizujemo gotovo već dvije decenije. Pored promocije moto kulture, želimo također promovisati i naš grad, u koji svake zime dođe na stotine bajkera iz Bosne i Hercegovine ali i regije“, poručili su iz Rajvosa MC.

Pored promocije turizma grada i moto kulture, Rajvosa MC u saradnji sa MK 071, želi predstaviti ovaj način života u najboljem svjetlu i razbiti sve negativne predrasude koje postoje o bajkerima.

Ulaz je besplatan za sve zainteresovane, a posebnu privilegiju imaju pripadnici drugih MC klubova, za koje će biti odvojena posebna zona u kojoj će boraviti.

„Želimo da ovaj party bude jedno vrhunsko druženje, kako za bajkere tako i za sve ljubitelje vožnje na dva točka. Dođite u miru ili ostanite kući“, naglasili su iz Rajvosa MC.

Rajvosa MC je formiran 1998. godine, i jedan je od najstarijih motoklubova u Bosni i Hercegovini. Povezanost imena kluba sa Sarajevom nije samo u simbolici grada u kojem je klub formiran, već i u načinu prezentovanja oznaka koje članovi kluba sa ponosom nose širom svijeta na svojim putovanjima.