SHOWbuzz

Pronađeno tijelo

Tragičan kraj poznate glumice: Uspjela je spasiti sina, ali ne i sebe (VIDEO)

14/07/2020

Obavit će se obdukcija i službeno prepoznavanje, no zbog činjenice da već dugo u jezeru niko nije nestao, prilično su sigurni da tijelo pripada glumici

Tijelo pronađeno u jezeru Piru pripada 33-godišnjoj glumici Nayi Riveri.

Policija je potvrdila da su šestog dana potrage pronašli njeno tijelo, koje je plutalo po jezeru u Južnoj Kaliforniji.

“Čini se da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, no ne i da sebe spasi”, rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli.

Rivera je nestala prošle srijede nakon što unajmila brod sa sinom Joseyjem. Njega je posada drugog broda pronašla kako spava obučen u prsluk za spašavanje u brodu koji su unajmili. Njegovoj majci nije bilo traga.

Kako je dječak ispričao, on i majka otišli su plivati. Ona mu je pomogla da se vrati na brod, a kad se okrenuo, vidio je kako nestaje u vodi, rekao je šerif okruga Ventura Bill Ayub.

Ranije tokom ponedjeljka objavljeno je da je u jezeru pronađeno tijelo, no najprije nije potvrđeno da je glumičino.

Obavit će se obdukcija i službeno prepoznavanje, no zbog činjenice da već dugo u jezeru niko nije nestao, prilično su sigurni da tijelo pripada Nayi.

Ayub je dodao da nema nikakvih dokaza koji bi dali naslutiti da je riječ o ubistvu. Osim toga, Nayin prsluk za spašavanje ostao je na brodu, a tijelo pronađeno u jezeru nije imalo prsluk za spašavanje.

Dodao je da je plivanje dopušteno u jezeru, no najčešće se jezero koristi za vožnju plovilima. Pokrenuta je peticija da se u jezeru potpuno zabrani plivanje.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.