Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tri kombinacije Jelene Đoković za jesen

jelena djokovic 4

Jelena Đoković nezvanično nosi titulu najljepše dame na tribinama teniskih turnira, a pored prirodne ljepote u prilog joj idu i savršene modne kombinacije.

Svako pojavljivanje mlade mame isprate gotovo svi svjetski mediji, a pohvale na račun njenog izgleda stižu sa svih strana.

Njeni autfiti poslužili su kao idealna inspiracija za jesenji izgled.

jelena djokovic 1

Jesen uglavnom podrazumijeva svedenije tonove poput braon, sive, crne, pijesak, koje same po sebi čine da vaš autfit izgleda stilski savršeno, a Jelena upravo slijedi ovo pravilo.

Bijela košulja koju možete da kombinujete na bilo koje pantalone, farmerke ili čak suknju u kombinaciji sa kožnom bež jaknom savršen je izbor kako za poslovni, tako i za after work autfit. Trendi momenat predstavljaju rukavi interesantnog desena.

Farmerke, bluza i klasične avijatičarske naočare predstavljaju evergreen u modi, a ako na to dodate ogrtač ili pončo boje pijeska dobićete savršen autfit koji kombinuje klasiku i aktuelne trendove, za čistu desetku.

jelena djokovic 2

U slučaju da se spremate za izlazak ili neki poslovni koktel, mala crna haljina uvijek je odličan izbor, a ako preko nje obučete bež ogrtač postići ćete efekat ležerne elegancije.

jelena djokovic 3