Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trump se oglasio povodom dodjele Oscara

trump

Američki presjednik Donald Trump istakao je da je do zabune u završnici dodjele Oscara došlo zbog toga što su se holivudske zvijezde koje se protive njegovoj politici, umjesto programom ceremonije, suviše bavile politikom.

Predsjednik SAD je za konzervativni sajt Brightbart naveo: „Toliko su bili fokusirani na politiku da su im stvari na kraju izmakle kontroli“.

Neprijatan događaj, jedan od rijetkih takvih momenata u historiji Oscara, obilježio je ovogodišnju ceremoniju dodjele američke filmske nagrade, kada je La-la lend pogrešno proglašen za najbolji film.

Greška je ubrzo ispravljena i nagrada je uručena pravom dobitniku, filmu Mjesečina, ali ekipa mjuzikla La-la land već je bila izašla na scenu i primala čestitke.

„Bilo je žalosno… Nije baš bilo glamurozno veče. Odlazio sam na Oscare. Sada je nedostajalo ono nešto posebno, i žalosno je bilo da se onako završi“, smatra Trump.

Američki predsjednik je u nedelju uveče, kada je održana ceremonija Oscara, primio 46 guvernera na svečanoj večeri u Bijeloj kući, prvom velikom društvenom događaju njegove administracije.