Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

stolac

Vinko Ćemeraš&Talvi Tuuli i Who See zatvorili SMART Fest

IMG_1993 (00000002)

Publiku su svojim izvedbama zagrijali Vinko Ćemeraš&Talvi Tuuli koji su izveli skladbe sa svog albuma, a onda su na pozornicu izašli momci iz Crne Gore koji su dodatno poboljšali atmosferu

Za kraj trodnevnog SMART Festivala u Stocu održan je koncert Vinka Ćemeraša&Talvi Tuuli i crnogorskog hip-hop dua “Who See”.

Koncert je organizirala Udruga građana “Inicijativa” Stolac, a tom događaju prethodila je StreetArt radionica i predstavljanje fotomonografije Marka Slike Raguža.

Publika željna dobrih ritmova, žestokih riffova i sjajnih rima je ispunila predviđeni prostor za koncert i s nestrpljenjem očekivala nastupe svojih omiljenih izvođača, priopćili su organizatori.

Publiku su svojim izvedbama zagrijali Vinko Ćemeraš&Talvi Tuuli koji su izveli skladbe sa svog albuma, a onda su na pozornicu izašli momci iz Crne Gore koji su dodatno poboljšali atmosferu.

U gradu na Bregavi pjevale su se poznate numere poput “Poneđeljak”, “Regenton Montenegro”, “Naselje” i brojne druge.

Navedeni bendovi trebali su svirati prošle godine u Stocu, ali zbog pandemije korona virusa njihovi koncerti kao i cijeli SMART Fest bili su otkazani, navodi se u priopćenju.