Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lidija Vukićević

Violeta iz Boljeg života: Šešelj je veliki gospodin

lidija seselj

Također je priznala da je stranku napustila “zato što ima veliko srce, ali nema želudac za politiku”.

Srpska glumica Lidija Vukićević, najpoznatija po ulozi Violete u seriji Bolji život, u nedavnom se intervjuu za Kurir prisjetila vremena kad je aktivno sudjelovala u politici, a otkrila je i što misli o Šešelju.

Lidija je, naime, od 2004. do 2012. bila članica Srpske radikalne stranke, a od 2007. je postala i poslanik te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

“Moji su roditelji bili šokirani kad sam ušla u stranku. Uvijek sam nekako više voljela svoj narod nego moji prijatelji. Oni su se divili svemu što je strano, a ja sam uvijek uzdizala naš narod. Bila sam revoltirana time kako su nas tretirali u jednoj televizijskoj emisiji i odmah sam potražila broj telefona SRS i otišla se učlaniti. Takva sam, impulsivna”, objasnila je Lidija svoje razloge za ulazak u stranku.

Također je priznala da je stranku napustila “zato što ima veliko srce, ali nema želudac za politiku”.

Otkrila je da o ratnom zločincu Vojislavu Šešelju ima samo pozitivno mišljenje.

“Kad sam ušla u SRS, Šešelj je bio u zatvoru i upoznala sam ga tek kad sam izašla iz stranke. On je veliki kavalir i gospodin, mislim da bi svaka žena voljela biti u njegovom društvu. Nije me nagovarao da ostanem. Ali i za oca i za majku mi je poslao telegram sućuti”, rekla je ona.