Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Ispovijest" na Instagramu

Vranješ objavio fotografiju sa Karleušom i otkrio kako su se upoznali

vranjes karleusa

“Prema tome gospodine Karleuša i gospođo Tošić krivce tražite među vama samima, a ne kod mene”

Ognjen Vranješ je na svom Instagram profilu objavio svojevrsnu “ispovijest” povodom slučaja u kojem ga povezuju sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom, kao i “sukoba” sa njenim mužem Duškom Tošićem.

Ispovijest bh. nogometnog reprezentativca prenosimo u cjelosti:

“Poštovani predstavnici medija, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi, optužbama i prijetnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S

obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sljedeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama i prije dvije godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmijenili i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta, od zajendičkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim kmjestima, pa čak i kod nje kući.

Do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lijepih i manje lijepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost, a preko prijatelja i poznanika moli i plače, što je karakteristično za gospođu kada joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljavi veš.

Te shodno tome da utvrdimo: “Ja niti sam fan, niti paćenik, niti psihopata, kako ona želi da me predstavi, prije će biti da je to ona i to sam spreman da dokažem. Za sve što kažem imam dokaze. Nisam nikoga niti jurio, niti prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno i uz obostarno zadovoljstvo.

Prema tome gospodine Karleuša i gospođo Tošić krivce tražite među vama samima, a ne kod mene. Kasno ste se sjetili patetike i spinovanja. Meni je jako žao moje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i svoju porodicu daljih optužbi. Za početak, evo samo jednog dokaza o svemu što pričam. S poštovanjem, Ognjen Vranješ”, napisao je Vranješ na Instagram storyju i priložio objavio s Karelušom.