Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zašto bi neko mrzio Justina Biebera kad je njegov otac gori

Untitled

Teen zvijezda osvojila je obožavateljice još s prvim singlom prije nekoliko godina, no s velikim brojem fanova stigao je i još veći broj njegovih “hejtera”. No nije Justin kriv za to. Kao što se mnogi američki mediji slažu, još je veći krivac njegov otac Jeremy Bieber.

A photo posted by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Loša reputacija koja prati njegovog sina, nije ništa u usporedbi s njim. Zadnja u nizu kontroverza bio je komentar oca na sinov muški ponos nakon što su Justinove paparazzo fotke obišle svijet.

No, nije to ništa novo. 40-godišnji Jeremy prošle je godine napravio štetu od 12 hiljada dolara u stanu u kojem je živio u Kanadi – njegov sin tek je kasnije izazvao skandal s aferom bacanja jaja na kuću u Hollywoodu.

me and @rebelo chillin #newyorkcity

A photo posted by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

A sjećate li se slučaja kada je Justin bio uhapšen zbog sudjelovanja na automobilskim trkama? Pa upravo je njegov otac bio glavni organizator toga. U medijima je kružila i vijest kako su otac i sin nakon jednog putovanja toliko pušili marihuanu, da su piloti njihovog privatnog aviona morali nositi maske s kisikom kako bi mogli raditi svoj posao i sigurno ih dovesti na odredište.

#BieberBoyz (via @shots) A photo posted by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

I Jeremy ima problema sa zakonom. Nakon svađe s jednom djevojkom, podigao je ruku na nju i slomio joj vilicu. Na kraju, za prekršaj nije odgovarao već joj je platio hiljadu dolara za šutnju. No, što i očekivati od tipa koji je ostavio trudnu djevojku.

The 3 reasons why I breath!

A photo posted by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Justinova mama odgojila ga je sama, a kada se on proslavio, brže bolje se i vratio u njegov život. Ima još dvoje djece, te uživa u pažnji koju dobiva zahvaljujući svojem slavnom sinu.