Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Završen peti Mostar Summer Fest

hladno_pivo_MSF333

Magična industrijska zona ovog je vikenda zahvaljujući petom izdanju Mostar Summer Festa postala epicentar dobre zabave u regiji.

U subotu, drugog dana festivala druženje je započelo već od 18 sati glazbenom radionicom američkog benda Left Lane Cruiser. Ovaj rokerski duo je koristeći materijal koji se može naći u festivalskoj zoni, poput kante za smeće, praznih boca i slično, pokazao kako se prekrasna melodija može odsvirati na svemu, samo ukoliko dolazi iz srca.

Program na glavnoj pozornici otvorio je bend Tattoo, a zatim je uslijedio nastup Futavaca te Left Lane Cruisera, koji su u Mostar donijeli vrhunski rock i opravdali svoj status jednog od bendova čiji nastup morate pogledati za svog života.

Mostar Sevdah Reunion je otvorio koncert uz publici itekako poznate taktove sevdalinke ‘Grana od bora’, a Mostarci i njihovi gosti su od početka do kraja uz bend pjevali sevdalinke u modernoj interpretaciji.

Nastup su završili uz ‘Čudna jada od Mostara grada’, pjesmu koju je uvijek najljepše poslušati upravo u Mostaru, pod vedrim nebom, priopćili su organizatori.

Izlaskom Hladnog pivo na pozornicu festivalska energija se podigla na potpuno novu razinu kojom se bilo teško ne zaraziti. Uz ‘Superman’ i ‘Samo za taj osjećaj’ publika je plesom i gromoglasnim pjevanjem još jednom pokazala da je Hladno pivo uvijek dobrodošlo u Mostar.

Uz Kišu metaka publika je nastavila skakati u istom ritmu još par sati, a čast da zatvore program na main stageu imali su Jorgovani i njihova verzija punk-rock-wellnessa.

Na e-MOtion stageu i drugu noć plesalo se bez prestanka do zore uz ritmove najboljih domaćih DJ-eva, a sinoćnju zabavu upotpunili su cirkusanti koji su na štulama, odjeveni u kostime u stilu Mad Maxa, napravili nezaboravan performans s vatrom u ‘chill out’ zoni.

“Iako veoma umorni, što od organizacije, što od zabave, iznimno smo sretni i zadovoljni ovogodišnjim Festom. Mislimo da su svi oni koju su došli, ali i oni koji su nas pratili putem live javljanja na društvenim mrežama vidjeli da je Mostar Summer Fest uistinu više od samo festivala”, poručili su na kraju organizatori.