Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zbog ove fotošop katastrofe slavnim se sestrama opet smije cijeli svijet

kardashian

Ako se neko voli fotošopirati, onda su to žene iz Kardashian-Jenner reality klana.

To rade na svim fotografijama koje svakodnevno dijele na svojim društvenim profilima, a čini se kako ih vole fotošopirati i drugi, jer je njihova posljednja kampanja za slavni brend Calvin Klein izazvala lavine smijeha.

Na njoj poziraju sve sestre, no pažnju je ukrala loše fotošopirana desna ruka najstarije sestre Kourtney koja je toliko tanka da je apsolutno jasno da se njome neko kompjuterski poigrao.

Crno-bijela fotografija preplavila je mreže ove sedmice, a osim ruke, pažnju je privukla i neprirodna poza 22-godišnje manekenke Kendall Jenner, odnosno zanimljiv ugao pod kojim stoji.

https://www.instagram.com/p/Bl7w0nVAz_R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Ko je ovo fotošopirao, treba dobiti momentalni otkaz”, samo je jedan od komentara koji se našao ispod fotografije na kojoj je Khloe još trudna s kćerkicom True.

https://www.instagram.com/p/Bl8TWlOgJqT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Kampanja je snimljena u februaru, svega tri sedmice nakon što je 20-godišnja Kylie rodila kćerkicu Stormi, a vidi se i kako je ekspresno vratila liniju, što je popularna praksa među slavnim damama, jer Hollywood je oduvijek okrutan kad je riječ o izgledu.

https://www.instagram.com/p/Bl9e4nsgUJu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control