Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Svi poznati muškarci koje je ljubila Ana Ivanović prije udaje

ana_ivanovic

Srbijanska teniserka Ana Ivanović (29), šokirala je jučer teniski svijet viješću da ostavlja reket i oprašta se od aktivnog igranja tenisa.

Većina medija špekulira kako je razlog trudnoća, no za sada su to samo nagađanja. Podsjetimo, u julu se nekadašnja osvajačica Roland Garrosa i bivši broj 1 vjenčala s Bastianom Schweinsteigerom, nogometašem Manchester Uniteda.

Prije nego što je uplovila u bračne vode sa njemačkim nogometašom Bastianom Schweinsteigerom, imala nekoliko veza sa muškarcima koji su poznati javnosti.

Fernando Vrdasco

Ana, koja se od stupanja u brak za njemačkim nogometašem preziva Schweinsteiger, bila je u vezi sa španskim teniserom Fernandom Verdascom (33) od novembra 2008. do januara 2009.

Adam Scott

Sa poznatim golferom Ana je u dva navrata bila u ljubavnoj vezi. Prvi put su bili zajedno od jula 2009. nakon Wimbledona. Raskinuli su godinu dan kasnije. Romansu su obnovili u novembru 2011, no ponovo su prekinuli i to definitivno, u aprilu 2012.

Mark Stillitano

Jedan od najboljih drugova Novaka Đokovića preko kojeg se ovaj par i upoznao također je bio u vezi s Anom. Započeli su romansu u januaru 2013, ali su je prekinuli već u junu iste godine.

Ivan Paunić

Sa ovim košarkašem Anu je upoznala prijateljica, ali veza im je potrajala samo nekoliko mjeseci. Jedan od glavnih razloga raskida kako se tada špekulisalo, bilo je to što je Paunić javno pričao o njihovoj vezi, a Ivanovićeva se sa tim nije slagala.

Bastian Schweinsteiger

Bivši kapiten njemačke reprezentacije i igrač Manchster Uniteda, raskinuo je sedmogodišnju vezu sa jednom od najljepših žena u Njemačkoj Sarah Brandner i započeo vezu sa Anom u septembru 2014. Par se ljetos vjenčao u Veneciji.