Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dok je rađala dijete, njen dečko oženio drugu ženu

adonis i julia111

Jedna novopečena majka bila je u šoku kada je saznala da je njen partner oženio drugu ženu dok je ona rađala njihovo dijete.

Heather McGillion (24) iz Johnstona u Škotskoj, zaljubila se u Adonisa Rodrigueza (21) dok su oboje radili kao zabavljači u hotelu u Dominikanskoj Republici.

Nakon što je ostala u drugom stanju, Heather se vratila u Veliku Britaniju kako bi rodila njihovog sina Diega. Međutim, malo nakon što je njen sin došao na svijet, dobila je poruku od prijatelja na Facebooku i sliku s vjenčanja Adonisa sa drugom ženom.

Heather McGillion i Adonis Rodriguez

– Kad sam otvorila poruku, osjećala sam se kao da me pregazio autobus. Adonis je grlio ženu u vjenčanici. Bilo mi je to besmisleno. Bili smo razdvojeni svega nekoliko sedmica, nemoguće je da je upoznao nekoga i dogovorio vjenčanje u manje od mjesec dana – ispričala je ogorčena Heather, koja je bila u vezi s Adonisom godinu, a nakon što je ostala u drugom stanju planirali su zajednički život na malom karipskom otoku.

Heather je priznala da u prvom momentu nije bila svjesna ko je mladenka sa slike, a onda je shvatila da je to Julia, njemačka turistkinja koja je boravila u hotelu u kojem su njih dvoje radili. S Adonisom se, prema njenim riječima, dopisivala na Faceboku, ali on je tvrdio da nema ništa između njih dvoje, posebno otkako je Heather bila u drugom stanju.

Slika s vjenčanja Adonisa i Julije

Slika s vjenčanja Adonisa i Julije

Nakon šokantne spoznaje, nazvala je Adonisa i pitala ga zašto je Julia u vjenčanici, on je samo rekao “Heather, tako mi je žao”.

Kasnije je otkrila, da sve vrijeme dok je tražio posao u drugom hotelu, ustvari se sastajao sa Juliom.

Heather McGillion i njen sin Diego

Heather McGillion i njen sin Diego

Heather se vratila u Dominikansku Republiku sa malim Diegom kojem su sad tri mjeseca i dopušta ocu da ga posjećuje.

– Još ne mogu da vjerujem šta se dogodilo i osjećam se kao budala što sam vjerovala Adonisu. Odavao je utisak da želi da život provedemo zajedno, a on je oženio drugu dok sam ja rađala njegovo dijete, zaključila je ona.