Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

srbijanski predsjednik

“Ma kako to vama izgledalo čudno”: Vučić najavio leteće automobile u Beogradu

vucic automobili
Foto: Pixsell/Arhiv

Vučić je leteće aute najavio i prije dva dana gostujući na televizijskom kanalu svog omiljenog poslušnog ultratabloida Informer

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dvaput je u zadnja dva dana najavio da će Beograd 2027. godine imati leteći taksi.

“Kinezi su u svijetu u ovom trenutku jedini sposobni za ono što je naš cilj ,a to je Expo 2027. I to će biti jedna od tema ma kako to vama ili meni izgledalo čudno. Mi ćemo dati sve od sebe da budemo prvi ili drugi u Evropi koji će uvesti leteći taksi, i to do 2027. godine”, rekao je danas Vučić.

Vučić je leteće aute najavio i prije dva dana gostujući na televizijskom kanalu svog omiljenog poslušnog ultratabloida Informer.

Ondje je izjavio je da mu se mnogi smiju kad spominje leteće automobile te je ponovio da će, ako ne bude većih sigurnosnih problema u međuvremenu, Srbija do 2027. godine, za EXPO, imati leteći taksi.

“Mi ćemo za EXPO imati leteći taksi, da pokažemo kako to izgleda. Radimo s dvije kompanije, jedna je francuska, jedna je valjda austrijska ili njemačka. I radimo s Kinezima. Smijali su se i za Savanovu, pričali da je to Vučićeva kafana… A Ćuta sada ne izlazi od tamo”, izjavio je Vučić.