Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"tik tok"

Mama pokazala kasetofon svojoj kćerci, snimka je hit

tik tok kasetofon
FOTO: Screenshot

Mama, bojim se. Ne želim slomiti to. Ovo uzima previše vremena, rekla je dok je pokušavala okomito ugurati kasetu u kasetofon

Ako pripadate grupi onih koji znaju koristiti kasetofon, žao nam je, ali ostarjeli ste, a ovaj video najbolji je dokaz tome.

Naime, mama jedne tinejdžerice napravila je mali eksperiment pa svojoj kćeri pokazala kasetofon. Djevojka je prvi put ugledala tu “neobičnu napravu” pa zaključila da “izgleda kao DVD player.” Zatim joj je mama dala zadatak da ubaci kasetu, a tu su krenule muke.

“Kako da to stavim unutra? Nemam pojma što radim. Mama, bojim se. Ne želim slomiti to. Ovo uzima previše vremena”, rekla je dok je pokušavala okomito ugurati kasetu.

Naposljetku je ipak uspjela, no zatim nije znala upaliti kasetofon. Iznenadila se kad je uspjela i kad je počela svirati muzika.

Lakše je otići na Spotify

Međutim, cijeli proces nije joj se baš svidio pa je zaključila kako je lakše otići na Spotify.

“Ona jednostavno ne zna koliko je bilo kul imati kasete i kasetofon. 80-e su bile zakon”, zaključila je njena mama uz video koji je pregledan više od 2.4 miliona puta.

@momma_t_75 She just doesnt know how cool it was to have your cassette tapes and boombox!! The 80’s Rocked!!!! #80smusic #80sbaby #80saesthetic #80sthrowback #boomboxclassic #cassettetape #throwback #nostalgia #debbiegibson #tiffany #rockstar #millennial #teensbelike #tiktok #fyp ♬ Only in My Dreams – Debbie Gibson