Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

petar vlahov

Oglasio se HRT-ov reporter koji je ismijan na društvenim mrežama

petar vlahov novinar hrt
Foto: Screenshot/ Twitter
Petar Vlahov

HRT-ova ekipa koja uključuje Petra Vlahova, Stjepana Kotarskog i Stjepana Betija iz Izraela izvještava hrvatsku javnost o sukobu, a Vlahovo javljanje u Dnevnik 2 postalo je predmet sprdnje

Reporter Hrvatske radiotelevizije Petar Vlahov postao je predmet ismijavanja na društvenim mrežama nakon svog javljanja iz Tel Aviva, nakon čega se glasio istakavši da je to što su doživjeli jadno.

Naime, reporter se javio sa zemlje tvrdeći da su on i ekipa upravo “svjedočili jednom od raketnih udara Hamasa na Izrael, između Aškelona i Tel Aviva”.

Ipak, na društvenim mrežama su posumnjali u istinitost njegovih tvrdnji nakon što su u pozadini kadra vidjeli pripadnicu izraelske vojske i još jednu ženu koje sasvim mirno stoje. Nakon čega je uslijedio ismijavanje njegovog postupka.

Nakon niza šala koje su nastale na račun reportera, Vlahov je za Jutarnji list kazao šta misli o tome.

“Ja sam Dalmatinac i kao takav volim se našaliti, pa i na vlastiti račun. Svi koji me znaju to će i potvrditi, ali sad mi stvarno nije do smijeha.

Jer, ovdje u Izraelu bjesni grozni rat i stvarno mislim da bismo svi zajedno, pogotovo mi koji smo takvu strahotu preživjeli i na našim prostorima, trebali imati više sućuti prema žrtvama, prema ubijenima i ranjenima, ljudima koji su preko noći morali napustiti svoje domove.

Mislim da je u takvoj situaciji neukusno sprdati se na račun ekipe koja izvještava s ratišta, tim više što je fotografija koja je zaživjela na društvenim mrežama u nas izrezana iz kompletnog televizijskog izvještaja i doista ne pokazuje stvarno stanje stvari”, dodaje.

HRT-ova ekipa koja uključuje Petra Vlahova, Stjepana Kotarskog i Stjepana Betija iz Izraela izvještava hrvatsku javnost o sukobu, a Vlahovo javljanje u Dnevnik 2 postalo je predmet sprdnje.