Leonid Andrejev

Preminuo jedan od najdebljih ljudi na svijetu, iz kuće nije izašao pet godina

Foto: Facebook

Prije borbe sa gojaznošću, bio je sportista koji je težio oko 70 kilograma, vodio je sopstvenu farmu i učestvovao u aktivnostima poput lova i žetv

Leonid Andrejev (60) iz Rusije, koji je imao 280 kilograma, umro je nakon što je bio zaglavljen u svom domu pet godina. Iako je pokušao da smrša, u tome nije uspio.

Komšije su ga 17. novembra pronašle beživotnog u krevetu u koji je bio prikovan godinama. Kako se navodi, smrt je nastupila samo dan nakon što je lokalnim medijima otkrio svoje planove za mršavljenje.

Kako je rekao tom prilikom, u velikoj mjeri je smanjio obroke i da sada za ručak ima samo šoljicu lagane supe.Pokušao sam da izgubim barem malo kilograma – manje sam jeo i izbjegavao sam brašno, rekao je.

Tom prilikom, ispričao je i svoju rutinu koja ga je dovela do brojnih kilograma. Ujutro ustanem, kuvam hranu, jedem malo, gledam TV. Jeo sam kašu, masnu i tešku, lepinje, krompir, hljeb, vjerovatno sam se tako ugojio – pričao je on tom prilikom.

Russian Man Who Weighed More Than 3 Baby Elephants Dies Of A Heart AttackDoctors said he died from a heart attack,…

Posted by Titoyin's Blog on Saturday, November 25, 2023

Ljekari su rekli da je preminuo od srčanog udara, vjerovatno od posledica naprezanja izazvanog viškom kilograma. U prošlosti, upozoravali su ga kako mora da izgubi najmanje oko 50 kilograma kako bi ponovo imao šansu da živi normalnim životom.

Prije borbe sa gojaznošću, bio je sportista koji je težio oko 70 kilograma, vodio je sopstvenu farmu i učestvovao u aktivnostima poput lova i žetve.

Muke počele nakon vojske

Njegove muke su počele nakon što je napustio karijeru u vojsci, nakon čega je za samo tri mjeseca dobio 30 kilograma. Nakon toga, počeo je samo da se goji. Godine 2018. morao je da napusti posao i počeo je da živi svoj povučeni život na sofi, gledajući televiziju po cijeli dan.

Najveća želja mu je bila, kako je rekao, da promijeni način života, smrša i preseli se u grad, prenosi Blic.