Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Maser iz Mostara: Ima i nemoralnih ponuda, uglavnom su to dame na uglednim pozicijama

oglas masaza
FOTO: Pixsell

Neugodnosti kada je masaža u pitanju, najčešće su higijenske prirode pa na masažu dolaze oznojeni i neokupani

Bogata ponuda salona za masažu u većini bh. gradova ne znači i kvalitet usluga. Stoga je važno birati certificirane osobe kada se odlučujete prepustiti jednom ovakvom užitku.

S druge strane nije lako ni onima koji nude sve ove usluge. To povrđuje i priča koja stiže iz Mostara, a koju je objavio Bljesak.info. Naime kako je za ovaj portal ispričao jedan mostarski maser brojne su neugodnosti na koje nailaze obavljajući svoj posao.

Neugodnosti kada je masaža u pitanju, najčešće su higijenske prirode pa na masažu dolaze oznojeni i neokupani.

Mostarke koje posjećuju salone za masažu od masera nerjetko potražuju čak i masaže za odrasle, a uglavnom je riječ o udanim ženama tridesetih godina. Nemoralnih potraživanja ima i od muškaraca.

Maser, diplomirani fizijatar, koji se poslom masera bavi od 2012. godine, otkriva za Bljesak kakvi su Mostarci kao klijenti.

Želeći zadržati anonimnost, kao prednost svog posla ističe to što radi kao privatnik te samostalno raspoređuje svoje vrijeme, solidno zarađujući budući da mu masaža samo dopunska djelatnost.

Mostarci najčeće za masažu odabiru relax, anticelulitnu, te limfnu drenažu, a uprkos uspješnoj masaži nisu skloni ostavljanju napojnica. U tome se posebno isiče dijaspora koja koristeći godišnje odmore povoljno dobiva usluge masaža za razliku od cijena u zemlji gdje žive.

Masaža pa “prljave” SMS poruke

Na pitanje je li do sada imao nemoralnih ponuda, mladi maser kazuje kako ih je bilo nebroj puta, no da ipak nije pristajao na to. Često ga poslije masaže zadovoljne klijentice zasipaju ‘’prljavim’’ sms-porukama.

“Naravno da sam imao različitih nemoralnih ponuda, no odbio sam ih. Uglavnom je riječ o damama u tridesetim godinama, pa čak i starije dobi. Uglavnom su to dame koje se nalaze na uglednim pozicijama i većinom su u braku”, ističe privatni maser.

Maser se prisjeća i početaka svoje karijere kada ga je u salonu punom klijenata mušarac tražio različite “igre” nudeći ga pozamašnim svotama novca.

Čitatelje upozorava na brojne ilegalne masere i salone za masažu kojih je iz dana u dan sve više u Mostaru i Hercegovini navodeći kako je bitno da provjerite obrazovanje masera, te je li obrt registriran.