Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ova četiri znaka najveći su pesimisti u zodijaku

1pesimist

Oni su pametni, brižni, kreativni i marljivi, ali imaju jednu veliku manu – nikako ne mogu početi razmišljati pozitivno.

Ljudi rođeni u ova četiri znaka toliko si pune glavu negativnim mislima da se ljudima iz njihove okoline ponekad zna činiti kako uživaju u tome.

Imate li blizak odnos s ovim pesimistima, nemojte odustati od njih niti ih kriviti za način na koji razmišljaju, pomozite im da promijene mentalni sklop korak po korak i pokažite kako život može biti lijep kad ti se po glavi ne vrte samo crnjaci.

Ova četiri znaka najveći su pesimisti u zodijaku, upozorava Your Tango:

Rak

Osjećajni Rakovi puštaju da ih njihove snažne emocije vode, a ponekad i povlače na dno.

Ako ustanu na krivu nogu, cijeli dan zrače negativnošću, a skloni su i igranju žrtve.

Nerijetko im se čini da se cijeli svijet urotio protiv njih i da su samo nedužni pijuni u okrutnoj igri života. Kad ih uhvati depresivno raspoloženje, znaju postati otrovni – trebali bi paziti što govore ljudima do kojih im je stalo te pokušati svaki dan pronaći barem deset malih stvari na kojima mogu biti zahvalni.

Dobra kafa, topla priča u novinama, osmijeh preslatke nećakinje…sve se broji!

Djevica

Djevice žele imati baš sve pod kontrolom pa ih izluđuje kad netko napravi nešto što im nije po volji ili kad se stvari krenu odvijati u suprotnom smjeru od onoga koji su zamislili, nacrtali i plastificirali.

Kad ih uhvati ‘žuta minuta’ znaju biti zaista negativni i nezasluženo kritizirati druge, a tek kad izbace iz sebe sve što su htjeli reći, vraća im se energija i dobro raspoloženje.

Na žalost, upravo zbog tih svojih ispada, mogli povrijediti i izgubiti voljene osobe. Trebali bi poraditi na ljubaznošću i shvatiti da i oni mogu naučiti nešto od drugih. Na primjer, kako biti pozitivnija osoba.

Škorpion

Poput Djevica, i Škorpioni postaju nevjerovatno negativni kad se život prestane odvijati onako kako su si zacrtali.

Strastveni kakvi jesu, mogli bi napraviti dramatične scene i zaplesti se u klupko bijesa iz kojeg se zatim satima izvlače.

Na život gledaju iz crno-bijele perspektive pa ako nije bijelo (čitaj: po njihovom), sigurno je crno.

Trebali bi shvatiti da se život ne vrti samo oko njih i da ne mogu svi udovoljavati samo Škorpionima. Ako im to uspije, njihova vesela strana mogla bi ponovno prevladati i učiniti ih sretnima.

Jarac

Naizgled hladni i staloženi, Jarčevi imaju jednu veliku manu – uopće nisu tako stabilni kad su emocije u pitanju.

Kad imaju previše posla, privatnih briga ili se nalaze pred novim izazovom, preplavljuju ih emocije pa se doslovno tope poput sante leda.

Ponekad im je zaista teško probuditi se iz “epizoda negativnosti” i vidjeti da stvari nisu crne kakvima se čine. Ovi rogonje su i užasno samokritični, zbog čega su često u depresivnom raspoloženju – koliko se god trudili, čini im se da nikad nisu dovoljno dobri.

Prije svega, trebali bi biti blaži prema sebi, a zatim upisati neki hobi koji će im omogućiti da izbace sve negativno van iz sebe.