Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Promijenila način ispijanja kafe i smršala 29 kilograma (FOTO)

elly (2)

Ely Fisher konačno ima trbušnjake, a ne šlauf oko struka. Njoj je bilo potrebno manje od godinu dana da smrša skoro 30 kilograma i skine i posljednje naslage trudničkih zaliha. Njen plan je bio u njenom slučaju vrlo djelotvoran, a ovo je njeno iskustvo.

Za vrijeme trudnoće ona je jela i 3.000 kalorija dnevno, priznaje da je uživala u velikim, masnim i slasnim obrocima. Poslije porođaja sve joj je to dosadilo i željela je da kilogrami spadnu.

U januaru 2017. započela je svoju transformaciju.

“Prije porođaja sam imla 56, a sada 60 kilograma. Ali, sada volim svoje tijelo, lijepo mi je, imam više mišića i oblikovana sam baš kako želim”, rekla je Ely za portal Pop Sugar. Počela je da broji kalorije. To je bio prvi korak.

Onda je zaključila da joj znači da ima veliku porciju za večeru, a dan je započinjala skromnim doručkom. Ni ručak joj nije bio prevelik.

“Najveća revolucija i promjen u mom režimu je bila ta što sam ukinula sve ukuse i dodatke u kafi. Ranije sam pila slatku, sa mlijekom, šlagom. Sada pijem samo crnu. Brojala sam kalorije preko dana, a radovala se omiljenoj večeri. Meni je tako uspjelo. Moji ciljevi nisu bili nerealni, samo sam željela da vratim djevojačku kilažu”, ispričala je.

Počela je i da vežba, ali ne pretjerano. Nije išla u teretanu svaki dan, ali je posvećeno radila na sebi.

“Najviše sam radila obične čučnjeve, skokove, propadanje. Moj trening je trajao pola sata, radila sam tri puta nedeljno. Rezultati su bili odlični, nisam imala višak kože i sve se vrlo lijepo vratilo na svoje mjesto”, rekla je.

Ely kaže i da je tokom svoje transformacije prihvatila sebe na pravi način, to je za nju bilo terapeutsko i putovanje osnaživanja.