Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Smršala je 80 kilograma za samo 11 mjeseci, a onda su nastali problemi

SIMONE

Smršati nikada nije lako, bilo da je je u pitanju nekoliko kilograma ili nekoliko desetina kilograma. Ipak, ako smognete snage i uspijete u tome, morate da znate da se tu vaša bitka ne zavšava.

Za neke tek počinje.

Baš kao i višak, i gubitak velikog broja kilograma za Simone Anderson bio je veliki problem.

Put do ljepše linije i boljeg zdravstvenog stanja nije bio nimalo lak, ali je Simone bila odlučna da promijeni svoj život.

Ali, nakon 11 mjeseci tokom kojih je smršala 86 kilograma, Simone je morala da se suoči sa viškom kože koja je naborana visila oko njenog tijela.

– Moje tijelo i smežurana koža nije nešto čega sam se stidjela ili zbog čega mi je bilo teško. Ništa tome slično. Bila sam ponosna na težak trud kojim sam uspjela da postignem rezultat, ali bilo mi je jako neprijatno. Imala sam čak i infekciju pupka – kaže Simone.

Filming with @tv3nz this morning at the gym for a wee story about my lead up to surgery with @drrepta_plasticsurgery

Fotografiju objavljuje Simone Anderson (@simone_anderson)

Da bi riješila ove probleme, Simone je otišla na operaciju u SAD. Imala je operaciju grudi, lifting, abdominoplastiku i zatezanje kože na leđima. Intervecije nisu bile ni lake ni jednostavne, ali nakon devet i po sati na operacionom stolu, Simone je imala samo jednu želju – da obuče bikini.

– Iako sam imala najbolju moguću njegu, nije bilo nimalo lako. Bila sam u velikim bolovima – kaže Simone.

Uz sve muke koje je morala da preživi, Simone se susrela i sa negativnim komenarima u kojima su je optuživali da je “lažirala gubitak kilograma”.

Ipak, ova dvadesetčetvorogodišnja djevojka tvrdi da je samo zahvaljujući promenom životnih navika, uspjela da smrša sa 169 kilograma na 83 za samo 11 mjeseci i da nikakavog lažiranja nije bilo.

– Odlučila sam da promijenim svoj život i svoje navike jednom za svagda. Ranije sam uvijek imala izgovor zašto ne vježbam, ali sada više nema izgovora – kaže Simone.

Simon se nije libila da pokaže kako njeno tijelo izgleda ni u jednoj od faza.

Objavila je čak i fotografije iz bolnice i iz operacione sale.

Danas je tvrdi najzadovoljnija jer nikada nije izgledala bolje.

– Već sad obožavam svoje tijelo – kaže Simone.