Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Smršao 176 kilograma, pokušava se riješiti 14 kila kože

Brian Flemming

Brian Flemming (33) iz Michigana izgubio je 176 kilograma. Ostalo mu je puno suvišne kože koje se pokušavao riješiti dvije godine. Brian sada ima 105 kilograma, a koža koje se pokušava riješiti je teška oko 14 kilograma. Kilograme je skinuo zahvaljujući dijeti i vježbanju. Brian kome koža visi s prsa, trbuha, leđa, ruku i nogu, uspio je prikupiti više od 25.000 dolara donacija, a operacija košta oko 50.000.

– Toliko sam se trudio da smršam, ali koža je i dalje tu i to me frustrira. Jedva čekam da je se riješim – koji se prijavio u emisiju TLC-a kako bi što prije otišao na operaciju. Prije šest godina Brian je obolio od depresije. Počeo je piti. Svaku bi noć popio oko 148 ml votke.
Prežderavao se, jeo brzu hranu i dnevno unosio oko 7000 kalorija. Ubrzo je imao 281 kilogram. Imao je samoubilačke misli i nije htio ići na dijetu.

– Već sam se bio odrekao života. Moj tipični obrok je bio dupli cheeseburger s velikom porcijom krumpirića. To mi nije bilo dovoljno pa sam još naručivao i pohanu piletinu. Jeo sam i sendviče od govedine, sir i pio gazirana pića – kaže Brian.

Godine 2012. je upoznao preko interneta Jackie Eastham iz Londona.

Ona boluje od mišićne distrofije zbog koje jako pazi što jede. Počeli su se dopisivati, a uskoro i družiti. Brian je počeo na život gledati drugačije i pridružio se grupi za odvikavanje od pića. Krenuo je i na dijetu. U prvoj operaciji liječnici bi mu trebali ukloniti višak kože oko trbuha i s prsa, piše Daily Mail.