Milla Clark

Zbog debljine 2 godine nije mogla iz kreveta: Imala je 340 kg, danas ima oko 70

milla 1

Tokom godina skupila je veliki broj fanova koji je ohrabruju u zdravijem životnom stilu, ali i onih koji joj plješću na ustrajnosti

Milla Clark izgubila je toliko kilograma da niko ne može vjerovati kako sad izgleda, uključujući i nju samu. Kad se pojavila u showu Moj gojazan život (My 600-lb Life), imala je 340 kilograma i ništa nije mogla napraviti sama, pa čak uspraviti se u krevetu.

Milli Clark (52) iz Alabame djeca su pomagala u svemu, od toga da su joj donosili hranu, preko kupanja i pomaganja joj da obavi nuždu. U očaju se prijavila u popularni američki reality show i nakon početnog gubitka kilograma ugradila je želučanu premosnicu, nakon čega je nastavila mršavljenje.

Tri godine i nekoliko operacija kasnije, Milla je izgubila čak 270 kilograma i sad varira na težini od oko 70 kilograma, nakon što dvije godine zbog debljine nije mogla ni iz kreveta. Zaklela se da se više nikad neće vratiti brzoj hrani i nastavila živjeti disciplinirano. Prošla je kroz tri operacije odstranjivanja viška kože, a zbog viška kilograma propale su joj koljenske čašice, što je također riješila operacijom.

Tokom godina skupila je veliki broj fanova koji je ohrabruju u zdravijem životnom stilu, ali i onih koji joj plješću na ustrajnosti.

View this post on Instagram

YOU MUST NOT KNOW ABOUT ME!!

A post shared by the official (@milla600lbjourney) on