Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

14-godišnji dječak pomogao Hoffenheimu da sruši Bayern

krama-balljunge

Mladić koji je Bayernu nanio prvi poraz u novoj sezoni protiv Hoffenheima zove se Mark Uth, ali mediji su zabilježili kako je slavni klub srušio sakupljač lopti uz rub igrališta!

Dječak se zove Umut Tohumcu i član je mladog tima Hoffenheima (U-14), a njegova zasluga je brzo davanje lopte Andreju Kramariću nakon dosuđenog auta.

Hrvatski reprezentativac brzo je izveo aut, uposlivši Utha, koji je načeo Neuera.

Naime, u 27. minuti utakmice Hummels je loptu izbacio preko ruba igrališta u aut, a Kramarić je munjevito reagovao zatraživši novu loptu od najbližeg sakupljača, a ovaj je, ispostavilo se, idealno poslužio Hrvata u dresu Hoffenheima, koji je ovaj put asistenciju za gol priredio rukama.

Ova je situacija bila sporna, jer se u tom trenutku na terenu nalazila još jedna lopta – ona koju je izbacio Humels odbila se na travnjak – ali, sudija je nastavio pratiti igru nakon izvođenja auta, te je priznao gol domaćina za 1:0.

Kasnije, u 51. minuti, Uth je postigao i svoj drugi gol i tako donio bodove svome timu, a Bayern uprkos 20 udaraca prema golu nije uspio pogoditi mrežu domaćeg golmana. Zanimljivo je da je Mark Uth pred početak sezone trebao preći u 1. FC Köln, klub u kojem je kao dječak počeo igrati, ali ga Hoffenheim na kraju nije pustio, premda su pregovori, kako piše Bild, bili u zreloj fazi.

http://www.dailymotion.com/video/x605sju