Fudbal

Abramovič obara svjetski rekord kako bi spasio sezonu

06/10/2016

Roman Abramovič je obećao Antoniju Conteu da će srušiti rekord kada su defanzivci u pitanju i platiti više od 70 miliona eura za Italijana koji u maju puni 30 godina.

Ako stigne u London zaigraće pored dosadašnjeg najskupljeg štopera svijeta, Davida Luiza koji se iz Chelseaja preselio u PSG za 60 miliona eura. On se sada vratio na “Stamford Bridge” ali za manji novac, no rekord i dalje stoji.

Juventus će vjerovatno prihvatiti ovu ponudu zbog činjenice da je Benatija pokazao da može da menja Bonucija, imaju i mladog Ruganija i zaista 70 miliona razloga da kažu “da”.

Veći problem je, čini se, sam igrač, koji želi da ostane u Juventusu. Klub ga neće primoravati, a Conte je navodno uzeo na sebe da ubijedi momka koga je trenirao tri sezone u Juventusu i koji je bio okosnica tima “Azzurra” da se preseli u Englesku gde bi zarađivao oko 10 miliona eura po sezoni.

Bonucci se juče rasplakao na konferenciji za medije, pričajući o bolesti svog dvogodišnjeg sina Matea koji je mjesec dana proveo u bolnici u Torinu. Sada stvari izgledaju bolje….

https://www.youtube.com/watch?v=0gRpS1pKt14

Vratimo se Chelseaju, imaju problem i u napadu, Conte nije želio Batshuayija već Moratu, Belgijanac je bio ideja direktora Emenala, i sada rijetko dobija šansu. Čak prije njega igra do ove sezone otpisani Moses koji se seljakao po pozajmicama.

“Plavci” mjerkaju Aubameyanga iz Dortmunda koji sigurno košta više i od Bonuccija, pa bi Abramovič zaista mogao da isprazni kasu kako bi doveo igrače koje Conte želi i spasio sezonu.

Bonucci mu je potreban odmah, odnosno u januaru, a Gabonac bi mogao da bude prva meta na ljeto…

Komentari