Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nakon incidenta u hotelu

Adem Ljajić priveden u Beogradu, policajcima u stanici zaprijetio: Sve ću vas pobiti kao paščad

ljajic
FOTO: Instagram
Adem Ljajić

Adem Ljajić je u Novom Pazaru od ove sezone, a prije toga je igrao za Partizan, Fiorentinu, Inter, Romu, Torino, Bešiktaš i Karagumruk

Nenad Živković, recepcionar beogradskog hotela “Holiday Inn” prijavio je da ga je napao fudbaler Adem Ljajić koji je smješten u tom hotelu.

Ljajić ga je uhvatio za kragnu i prijetio mu batinama u vidno alkoholisanom stanju. Fudbaler je sa još jednim NN licem ušao u hotel. Htjeli su da uđu u bar ali im je recepcioner rekao da isti ne radi, nakon čega je Adem ušao u šank, vrijeđao ga i prijetio, kao i NN lice, potvrđeno je za Nova.rs.

Potom je odbio da da ličnu kartu na uvid prilikom razgovora vrijeđao je i prijetio policijskim službenicima, iz kojeg razloga je doveden u policijsku stanicu. Za vrijeme dovođenja prijetio je patroli da ih je vidio i da će ga zapamtiti. Po dolasku u stanicu prijetio je riječima „sve ću vas pobiti kao paščad“.

Nakon provjere, utvrđeno je da Adem Ljajić ima 2,2 promila alkohola u krvi, što se smatra kao teško alkoholisano stanje.

Ljajić je bio smiješten u hotelu sa igračima u rukovodstvom fudbalskog kluba Novi Pazar, za koji nastupa.

Adem Ljajić je u Novom Pazaru od ove sezone, a prije toga je igrao za Partizan, Fiorentinu, Inter, Romu, Torino, Bešiktaš i Karagumruk.