Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

legendarni brazilac

Adriano plakao kao malo dijete kada je čuo radosnu vijest

adriano

Adriano će biti 123. sportaš i ukupno 104. nogometaš čije će ime biti ispisano na stazi najpoznatijeg brazilskog stadiona

Adriano, legendarni brazilski nogometaš, emotivno je primio vijest da će se njegovo ime naći na stazi slavnih na slavnoj Marakani.

Adriano će biti 123. sportaš i ukupno 104. nogometaš čije će ime biti ispisano na stazi najpoznatijeg brazilskog stadiona. Njegovo ime bit će uz ono Pelea, Garrinche, Romarija, Zica, Ronaldinha, Ronalda, Eusebija, Beckenbauera, Messija…

“Tako sam uzbuđen… Otkad znam za sebe, to mi je bio san. Volio bih da je moj otac živ da vidi ovo”, rekao je 39-godišnji Adriano. Na Instagramu je objavio fotografije trenutka kad je saznao da će biti dio odabranih na Marackani.

Ceremonija će biti zakazana tek kad se odobri povratak gledatelja na stadione. Adriano je za Flamengo zabio 46 golova, od čega 27 na Marakani. S Flamengom je osvojio tri naslova prvaka, a karijeru je završio prije pet godina.

Bivši igrač milanskog Intera je mogao napraviti i veću karijeru, ali je za vrijeme igranja u Evropi imao velikih problema s alkoholom i depresijom.