Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

FK Željezničar

Amar Osim skrojio spisak igrača koje sutra vodi u Antaliju

amar-osim-nova

Među putnicima nema Stojana Vranješa, koji je napustio klub i potpisao za banjalučki Borac

Fudbaleri Željezničara pakuju kofere. Sutra oko 14 sati planiran je let za Antaliju, gdje Plavi nastavljaju pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Amar Osim već je spremio spisak od 24 fudbalera koji će se naći u avionu za Tursku, a na njemu su Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Siniša Stevanović, Srđan Stanić, Antonio Pavić, Jadranko Bogičević, Kemal Osmanković, Matej Rodin, Asim Zec, Ermin Zec, Anel Šabanadžović, Haris Hajdarević, Dženan Osmanović, Sulejman Krpić, Mladen Veselinović, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, Mihael Klepač, Semir Dacić, Eldar Šehić, Enio Zilić, Faris Zubanović, Denis Žerić i Branko Bajić.

Među putnicima nema Stojana Vranješa, koji je napustio klub i potpisao za banjalučki Borac.

Dobra vijest za navijače Plavih jeste da je Srđan Stanić i zvanično ponovo član kluba. Stanić je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine, a produžena je saradnja sa Jadrankom Bogičevićem također do ljeta 2020.

Što se tiče odigravanja prijateljskih susreta, Željini protivnici u Antaliji trebali bi biti Shkendija (4. februar), Vorskla (7. februar), Sochi (10. februar) i Oleksandriya (11. februar).