Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Amer Gojak se obradovao povratku Sammira

20/01/2017

Amer Gojak dosad nije imao priliku susresti se sa Sammirom koji se jučer zvanično vratio u Dinamo. Iako će povratak Brazilca koji je igrao za Hrvatsku značiti i vjerovatno manje minuta na terenu za Gojaka, bh. internacionalac ipak se raduje njegovom dolasku.

“Nikad nisam igrao protiv njega ili s njim, ali čuo sam sve najbolje o njemu. Drago mi je što je došao, pošto će biti pravo pojačanje i pomoći u utrci s Rijekom. Činjenica što će mi, na neki način, biti konkurencija, me ne plaši, svaka zdrava konkurencija uvijek je dobra i pozitivna“, izjavio je Gojak za Jutarnji list.

Dinamovi veznjaci, očigledno nemaju ništa protiv dolaska Sammira, uvjereni da bi u HNL-u i u borbi s Rijekom bio prevaga. A naslov im je, kažu, važniju od individualnih dosega. Jutarnji Gojaka vidi kao važnu kariku u timu Dinama u proljetnom dijelu sezone.

Komentari