Fudbal

Vijesti sa pecare

Angažmanom Josipa Pehara kompletiran golmanski kadar Širokog

27/06/2019

Dvadesetpetogodišnji Čitlučanin prošao je Školu nogometa NK Široki Brijeg i sada je nakon odrađene probe dobio priliku zaigrati za seniorsku ekipu

Josip Pehar i NK Široki Brijeg postigli su dogovor o saradnji, a njegovim angažmanom klub s Pecare kompletirao je golmanski kadar za novu sezonu.

Dvadesetpetogodišnji Čitlučanin prošao je Školu nogometa NK Široki Brijeg i sada je nakon odrađene probe dobio priliku zaigrati za seniorsku ekipu.

– Lijepo je ponovno se vratiti u Široki Brijeg, u grad i klub u kojem sam proveo četiri najljepše godine karijere. Jako sam sretan i uzbuđen. Zahvaljujem se ljudima i trenerima u klubu što su mi pružili priliku postati dio ekipe. Obećavam kako ću se svojim napornim radom i zalaganjem odužiti na ukazanoj prilici – kazao je Josip Pehar nakon potpisa jednogodišnjeg ugovora uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Mladi je golman u dosadašnjoj karijeri nastupao za ljubušku Slogu, mostarski Branitelj, Cibaliju iz Vinkovaca i Imotski, a posljednju sezonu nosio je dres čitlučkog Brotnja, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.