Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

njemački defanzivac

Antonio Rüdiger upitan za osminu finala

Foto: X
Antonio Rüdiger

Njemački selektor Julian Nagelsmann je nakon utakmice rekao da je Rüdiger na kraju utakmice osjetio problem s bedrom

Njemački reprezentativac Antonio Rüdiger istegnuo je sinoć u zadnjoj utakmici grupe A protiv Švicarske mišić na stražnjoj strani desnog bedra i upitan je za osminu finala Eura, objavio je njemački savez u ponedjeljak.

Antonio Rüdiger odigrao je 90 minuta u utakmici protiv Švicarske, a Njemačka je neriješeni rezultatom 1:1 osigurala prvo mjesto u grupi te u subotu u 21 sat igra osminu finala u Dortmundu.

Njemačka reprezentacija će u osmini finala igrati protiv druge reprezentacije u grupi C u kojoj su Engleska (4 boda), Slovenija (2), Danska (2) i Srbija (1). Zadnje utakmice prvog kruga u toj su skupini na rasporedu u utorak s početkom u 21 sat (Engleska- Slovenija u Kölnu i Dansko-Srbija u Minhenu).

Njemački selektor Julian Nagelsmann je nakon utakmice rekao da je Rüdiger na kraju utakmice osjetio problem s bedrom.

Nagelsmann će morati obnoviti barem pola svoje centralne obrane za osminu finala jer je Jonathan Tah suspendiran nakon drugog žutog kartona na turniru protiv Švicarske u nedjelju u Frankfurtu.

Nico Schlotterbeck ušao je sredinom drugog poluvremena umjesto Taha. Waldemar Anton druga je mogućnost za Nagelsmanna. U slučaju Rüdigerova povlačenja, njemački selektor bi se mogao osloniti na Schlotterbecka i Antona.