Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Igrač Barcelone

Araujo nakon sudara sa Gavijem imao potres mozga

araujo3 ss

Hitna pomoć je odmah ušla u teren, pružila pomoć Arauju te ga i odvezla u bolnicu nakon manjih poteškoća prilikom podizanja u vozilo

Na utakmici između Barcelone i Celte (3:1) na na Camp Nouu došlo je do sudara glavama dvojice igrača Barcelone, veznjaka Gavija (17) i stopera Ronalda Arauja (23).

Nakon sudara Gavi je ostao ležati na travnjaku držeći se za glavu, Araujo je nastavio igru i potrčao još 30-ak metara, a onda se dogodila scena nakon koje je cijeli stadion utihnuo. Araujo se srušio, očito je izgubio svijest te je završio na travnjaku.

Hitna pomoć je odmah ušla u teren, pružila pomoć Arauju te ga i odvezla u bolnicu nakon manjih poteškoća prilikom podizanja u vozilo.

Barcelona je uskoro objavila što se dogodilo njenom igraču. Ljekarskim pregledom utvrđeno je da je u pomenutom sudaru glavama pretrpio potres mozga te je zadržan u bolnici preko noći kako bi se pratilo njegovo stanje.

Araujo je sjajni urugvajski stoper Barcelone, kojeg klub smatra igračem za budućnost. Prošlog mjeseca je konačno, nakon što je tri puta odbijao ponude Barcelone, godinu dana prije završetka ugovora pristao potpisati produženje do 2026. uz odštetnu klauzulu od milijardu eura.