Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premiership

Arsenal izgubio drugu utakmicu zaredom u Premier ligi

arsenal
Foto: Arsenal/Twitter
Bukayo Saka

Do preokreta je Fulham stigao u 59. minuti zahvaljujući pomalo komičnoj reakciji Arsenalove odbrane.

Arsenal je u 20. kolu Premier lige doživio drugi uzastopni prvenstveni poraz. Momčad Mikela Artete izgubila je 2:1 na gostovanju kod Fulhama. Arsenal je tako ostao na četvrtom mjestu ljestvice, a vodeći Liverpool mu može pobjeći na pet bodova.

Fulham je prekinuo niz od tri poraza te je sada 13. s 24 boda.

Utakmica je krenula sjajno za goste, koji su poveli već u petoj minuti nakon brzog kontranapada. Gabriel Martinelli je povukao loptu po lijevoj strani i pucao, a Fulhamov golman Bernd Leno taj je udarac odbio ravno na nogu Bukaya Sake, koji je zabio iz velike blizine.

Preokret Fulhama

Ipak, domaća je momčad poravnala u 29. minuti. Lijepo je kombinirala po lijevoj strani, a Tom Cairney je preciznim ubačajem pronašao usamljenog Raula Jimeneza na drugoj stativi, koji je pogodio za 1:1.

Do preokreta je Fulham stigao u 59. minuti zahvaljujući pomalo komičnoj reakciji Arsenalove odbrane.

Willian je ubacio iz kornera, a Fulhamov Joao Palhinha glavom je pogodio Declana Ricea u leđa. Lopta se odbila prema golu, gdje ju je pokušao očistiti Gabriel, no pogodio je suigrača Takehira Tomiyasua, a od njega je lopta pala pred Bobbyja Decordova-Reida. Napadač domaćih mirno je iskoristio taj poklon za konačnih 2:1.