Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ponuda Meridiana

Arsenal – Manchester United: Početak 2020. godine uz Premier ligu i najbolje kvote

arsenal

Na Ostrvu lopta ne staje ni u prazničnim danima, pa ljubitelji fudbala imaju u čemu da uživaju

Kakav bi to početak godine bio bez engleskog fudbala – Arsenal dočekuje Manchester United u derbiju 21. kola Premier lige, u srijedu od 21 sat.

Posljednji meč prvog dana 2020. i Premier liga prema tradiciji na startu godine. Na Ostrvu lopta ne staje ni u prazničnim danima, pa ljubitelji fudbala imaju u čemu da uživaju.

Istina, ni Meridianbet ne odmara, već nastavlja sa najboljim kvotama i u Novoj godini i kako onda odoljeti ovakvom derbiju i ne uvrstiti ga na tikete.

Arsenal u očajnoj formi dočekuje United koji je slavio na tri od posljednje četiri utakmice. Dolazak Mikela Artete na mjesto trenera nije donio rezultatski pomak (poraz i remi), ali jeste igrački i kvota na “keca” je 2.70, a na trijumf Manchestera 2.60.

I to dovoljno govori u kakvom stanju ekipe dočekuju ovaj derbi. Treba istaći i da je Arsenal pobijedio samo jednom na posljednjih 15 mečeva u svim takmičenjima. Istina, i crnoj seriji jednom mora da dođe kraj, ali da li će to biti baš protiv “crvenih đavola”?

Tradicija kaže i da u Londonu nije viđen “iks” u međusobnim susretima skoro punih šest godina, od februara 2014. u svim takmičenjima. I jedni i drugi su za to vrijeme ostvarili po tri pobjede, i “tobdžije” su uvijek slavile bez primljenog gola, a gubile sa 1:2 i u dva navrata sa 1:3.

Ako probate prvu varijantu, dajemo kvotu 5.35 na igru 1&NG (kec bez primljenog gola), dok se 2&GG (dvojka uz golove na obje strane) vrednuje kvotom 4.15.

Za ljubitelje statistike i podatak da je na sedam od posljednjih 10 međusobnih okršaja ukupno, bez obzira da li u Londonu ili na Old Traffordu, došlo 2-3 gola.

Dakle, Meridianbet vam je pripremio najbolje kvote i u 2020. godini, kao i najzanimljivije igre na koje ste već navikli. Ostaje nam samo da zajedno uživamo u fudbalu i tiketima.