Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Premijer liga

Aston Villa želi dovesti Luisa Suareza

suarez – twitter

Dolazak u Villu za Suareza ne bi značio samo povratak u Premier ligu nakon osam godina nego i ujedinjenje s ondašnjim saigračem Stevenom Gerrardom, koji je sada menadžer Ville

Aston Villa ima velike planove za ovo ljeto, a jedan od igrača za koje je jako zainteresirana je Luis Suarez, piše Telegraph.

Urugvajski 35-godišnji napadač nedavno je raskinuo s madridskim Atleticom i sad je slobodan igrač. S Villom ga se povezivalo još u januarskom prijelaznom roku, ali do transfera tada nije došlo.

Sada ga klub iz Birminghama može dovesti bez odštete, ali navodno razmatra je li spreman ispratiti njegove visoke zahtjeve za plaću, kao i zaključiti je li u ovoj dobi Suarez spreman izdržati fizikalnost i naporni ritam Premier lige, iako neće igrati Europu.

Dolazak u Villu za Suareza ne bi značio samo povratak u Premier ligu nakon osam godina nego i ujedinjenje s ondašnjim saigračem Stevenom Gerrardom, koji je sada menadžer Ville. U Liverpoolu su zajedno proveli četiri i po godine do Suarezovog odlaska u Barcelonu 2014.

Posljednju godinu u Liverpoolu Suarez je proveo i uz Philippea Coutinha, koji je prošle sezone u Villi bio na posudbi iz Bayerna, a sada je i formalno prešao u klub iz Birminghama, koji je otkupio njegov ugovor.

Aston Villa prošlu je sezonu završila na razočaravajućem 14. mjestu, a za novu je već osigurala nekoliko zvučnih prinova.