Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

marcelo na mukama

Bale za šest godina u Španiji naučio reći samo dvije riječi?!

bale marcelo

Mladi Brazilac se, za razliku od Balea koji je introvertan i nakon šest godina u klubu, odlično uklopio među suigračima

Gareth Bale na španskom zna samo pozdraviti i reći “dobro vino”, otkrio je Marcelo.

Brazilac tvrdi da je nakon odlaska Ronalda ostao usamljen u svlačionici Real Madrida. Sada na Ronaldovom mjestu niko ne drži svoje stvari, a s druge strane mu je Gareth Bale koji tokom šest godina u Madridu nije naučio španski jezik.

– Nemam nikog pokraj sebe. Tu je Bale, ali Bale priča samo engleski. S njim komuniciramo preko gesti, jedino što razumije su pozdravi i “dobro vino” – rekao je Marcelo Marci.

To je samo potpirilo glasine o njegovom odlasku iz kluba. Posebno jer se za poziciju bori s mladim Brazilcem Viniciusom Juniorom. Mladi Brazilac se, za razliku od Balea koji je introvertan i nakon šest godina u klubu, odlično uklopio među suigračima.

Pod svoju ga je zaštitu uzeo Karim Benzema, koji je i sam imao sličan put po dolasku u špansku prijestonicu. Jedva da je imao 20 godina, nije znao niti riječi španskog, a možda i najbolje od svih zna kako je teško Realovim napadačima.

Benzema je zadužen i za njegov prijevoz. Naime, Vinicius još uvijek nema vozačku pa na treninge putuje sa suigračima. Kada Benzema ne može, u pomoć uskaču Modrić, Marcelo, Casemiro i Ramos koji žive u blizini, piše Bleacher Report.