Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Barca opet uz pomoć sudaca VIDEO

barca_malaga

Barcelona je na svom Camp Nouu svladala posljednjeplasiranu Malagu sa 2:0 (1:0) u utakmici 9. kola španskog prvenstva i zadržala vodeću poziciju na tabeli ispred Valencije koja je s 4:0 svladala Sevillu.

Katalonci su do vodstva stigli već u 2. minuti pogotkom Deulofeua, ali gol je trebao biti poništen, jer je kod ubačaja Dignea lopta cijelim obimom bila izvan granica igrališta. No, glavni sudac, a ni njegovi pomoćnici to nisu vidjeli.

Barcelona je imala sreće i kod drugog pogotka. Messi je bio u ulozi asistenta, a Iniesta strijelac. No, kod udarca Barcelonina kapitena loptu je skrenuo Rosales koji je pokušao blokirati.

https://www.youtube.com/watch?v=NqcBDxnirCw

Mnogo uvjerljivija bila je Valencia koja je pred svojim navijačima svladala Sevillu s 4:0 uz dva pogotka Guedesa te po jedan Zaze i Mine. U prošlom kolu Valencia je sa 6:3 nadigrala Betis na gostovanju, pa je protiv seviljskih klubova u dvije utakmice došla do šest bodova uz gol-razliku 10-3.

https://www.youtube.com/watch?v=XXgEanfQPhA

Tako je redoslijed na vrhu ostao isti. Barcelona vodi sa 25 bodova, Valencia je druga sa 21. Treći je Real Madrid sa 17 bodova i utakmicom manje. Na začelju su Alaves sa tri i Malaga s jednim bodom.