Griezmann

Barcelona sve dogovorila sa svjetskim prvakom, i to već u martu

mbappe-griezmann

Transfer je navodno dogovoren u vrijeme kad je Atletico igrao dvomeč protiv Juventusa nakon kojeg je izbačen iz Lige prvaka

Antoine Griezmann i Barcelona dogovorili su transfer francuskog napadača još u martu, javlja španjolski El Larguero koji tvrdi da postoje i dokumenti koji dokazuju transfer.

Isti medij navodi da su dogovori Barcelone i Atletica započeli još u oktobru prošle godine, a da je dogovor postignut u martu kad je, prema njihovim navodima, potpisan ugovor čije će detalje uskoro objaviti.

Transfer je navodno dogovoren u vrijeme kad je Atletico igrao dvomeč protiv Juventusa nakon kojeg je izbačen iz Lige prvaka, a to je ujedno bio i trenutak u kojem je Griezmann prelomio da želi otići.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.