Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

užasan start

Bayern proživljava teške dane, ovo ih nije snašlo 25 godina

bayern1

Klub na čijoj poziciji sportskog direktora sjedi naš Hasana Braco Salihamidžić definitivno je u krizi. Nije puno pomogla ni smjena Nike KOvača, hrvatskog trenera koji je počeo sezonu

Bayern je trenutno van svih evropskih takmičenja iduće sezone, kada je Bundesliga u pitanju. Bayern se nakon 14. kola Bundeslige našao na sedmoj poziciji na tabeli, a tamo u ovo vrijeme nije bio još od sezone 1994./95.

Bayern je već primio 20 golova u 14. utakmice ove sezone, što je tri više od onoga što su primili tokom cijele sezone 2015/16.

Podsjećamo, jučer su Bavarci u derbiju 14. kola Bundeslige pali na gostovanju kod Borussia Moenchengladbach, završilo je 2:1 za domaće, a do pobjedničkog gola su stigli u 90. minutu sa bijele tačke. Borussia je tom pobjedom zadržala vodstvo na tabeli s bodom više od Leipziga, koji je slavio kod kuće s 3-1 protiv Hoffenheima.

Klub na čijoj poziciji sportskog direktora sjedi naš Hasana Braco Salihamidžić definitivno je u krizi. Nije puno pomogla ni smjena Nike KOvača, hrvatskog trenera koji je počeo sezonu.

Nakon 14 odigranih kola Bayern već zaostaje sedam bodova za liderom na tabeli.

Rezultati by SofaScore