Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bayern se predomislio, ipak neće kupiti Ćorluku

corluka

Nakon što se danima nagađalo i najavljivalo kako bi hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka (30) u ljetnom prijelaznom roku trebao obaviti transfer karijere u minhenski Bayern, zagrebački Večernji list saznaje kako od posla ipak neće biti ništa.

– Da, od Vedranova prelaska u Bayern neće biti ništa iako je to zaista bila ozbiljna opcija. Mi smo strpljivo čekali Bayernovu odluku, a sada se okrećemo novim opcijama – rekao je Ćorlukin zastupnik Boško Županović.

Županović je ustvrdio i da je novi Bayernov trener Carlo Ancelotti insistirao na dovođenju hrvatskog stopera, no u bavarskom divu su procijenili da im ne treba još jedan stoper u svlačionici s obzirom da već imaju Hummelsa, Boatenga, Martineza, Badstubera, te Mehdija Benatiju.

Ovaj posljednji trebao je otići u ovom prijelaznom roku, no odbio je transfer u Kinu.

Ipak, prema istom izvoru “ne” Bavaraca nikako ne znači da će Ćorluka ostati u ruskom Lokomotivu. Čvrsto je odlučio da želi napustiti Rusiju pa je stoga i odbio ponudu moskovskog Spartaka, a Županović otkriva da ni Fiorentina, koja se spominjala posljednjih dana, ne dolazi u obzir.