Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Bild"

Bayern se rješava Brace, već su mu našli zamjenu?!

salihamidzic

Sportski direktor Borussije M'Gladbach na kraju sezone bi trebao preseliti u Minhen

Njemački Bild javlja kako bavarski gigant Bayern na kraju sezone neće produžiti ugovor Hasanu Salihamidžiću, koji trenutno obnaša funkciju sportskog direktora.

Tako bi popularni Braco napustio ovaj klub, a već se počelo špekulisati o njegovom nasljedniku.

Najozbiljniji kandidat je prema Bildu Max Eberl, koji je trenutno sportski direktor Borussije M'Gladbach, a na kraju sezone bi trebao preseliti u Minhen.

Eberl je inače s fudbalom počeo u Bayernu, a ni sam ne krije da je zainteresovan za ovaj posao.

“Bayern je klub koji meni puno znači, a to ovdje u Gladbachu svi znaju. Ne mogu isključiti tu opciju prelaska u Bayern…”, rekao je Eberl u intervjuu za Bild.

Bavarci su trenutno lideri na tabeli Bundeslige s bodom više od čak pet pratilaca koji dijele drugu poziciju. U Ligi prvaka su prvi u grupi B sa šest bodova, a zabili su dvije utakmice protiv Crvene zvezde i Tottenhama čak 10 golova.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.